Menu
Huishoudelijke Hulp

De specialist in een schoon en leefbaar huis

Als het huishouden u tijdelijk of langdurig te zwaar wordt, dan kan een huishoudelijke medewerker van Merson Care een goede uitkomst bieden. Bij huishoudelijk werk kunt u onder andere denken aan;  afstoffen, stofzuigen en dweilen, schoonmaken woonkamer, slaapkamers, keuken en badkamer. Reinigen van meubels, ramen, kozijnen en deuren. Alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om voor u in een schoon en leefbaar huis te wonen.

Huishoudelijk Hulp aanvragen

Heeft u moeite met het schoonhouden van uw woning, dan kunt u WMO (Wet Maatschappelijk Ondersteuning) aanvragen bij uw gemeente. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden, voor meer informatie verwijzen wij gelieve contact op te nemen met uw gemeente.

 

Als u een indicatie heeft dan betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage is voor iedereen verschillend en hangt onder meer af van het inkomen. De eigen bijdrage betaalt u aan het CAK . Op de website van het CAK kunt u een proefberekening maken (Klik Hier)

 

Mocht u er niet uitkomen of bent u opzoek naar advies.  Neemt u dan gerust contact met ons op. Merson Care is een thuiszorg organisatie actief in de Regio Leiden.

Home
Contact
Contact info@mersoncare.nl
088 501 96 00
Disclaimer, Privacy & Klachten Raffaproduction.com Copyright 2022 Cookiebeleid